Więcej w KUCHNIA
-
BIZNES
Aleksandra Czerkawska „Od banku do karpia – z korporacji do organizacji pozarządowej” – Pecha Kucha Night Opole
Przez Sławomir MilewskiPo latach w bankowości, gdzie doszła do stanowiska dyrektorki oddziału, porzuciła korporację i trafiła do organizacji...
-
KUCHNIA
Wielkie Bierkowickie Święto Pieczonego Ziemniaka już jutro!
Przez Sławomir MilewskiRada Dzielnicy XII Bierkowice oraz Bierkowicki Klub Seniora zapraszają wielkie Bierkowickie Święto Pieczonego Ziemniaka, które odbędzie...
-
KUCHNIA
RUSZA ŚWIĘTO KARPIA 2025! – PROGRAM
Przez Sławomir JaneckiW pierwszy weekend października, tradycyjnie startuje karpiowe świętowanie w Niemodlinie. Wstęp na wszystkie wydarzenia jest wolny!...
-
KUCHNIA
Uwaga! Zbliżają się kolejne spacery z przewodnikiem po Tułowicach – zapraszamy Was już 3, 10 i 17 sierpnia!
Podczas spaceru odkryjemy miejsca, które miały ogromne znaczenie dla rozwoju miasteczka i są nierozerwalnie związane z...
-
KUCHNIA
Trwa Enofestiwal – nadchodzący enopiknik odbędzie się już 26 lipca w Winnicy Opole!
Przez Sławomir MilewskiTrwa Enofestiwal – Opolski Festiwal Enoturystyczny. Już po raz 5 można skorzystać z letniej aury na winnicy oraz...
Popularne

