NEWS
PERŁA 2019
📢🏆💚 🤩
Z przyjemnością informujemy, że Hotel Spałka został opolskim zwycięzcą XIX edycji ogólnopolskiego Konkursu „Nasze Kulinarne Dziedzictwo-Smaki Regionów” na najlepsze danie i potrawę regionalną i tradycyjną ❗️
🏅W niedzielę 29 września odebraliśmy statuetkę „Perła 2019” za gołąbki z kaszy gryczanej i ziemniaków z espumą żurkową i wędzoną słoniną oraz pstrąga „poliwodzkiego” z buchtami śląskimi, pomidorami kiszonymi w koprze i sosem maślanym. 😋
❤️Jesteśmy niezmiernie dumni z naszych kucharzy! 😇
➡️Zwycięskich dań można spróbować w naszej restauracji- serdecznie zapraszamy!⬅️ 👌
❤️🍽❤️
Rezerwacje
tel. 77 412 20 00
recepcja@hotelspalka.pl